Sidan innehåller annonslänkar

Adult Dog Large Breed - 17 kg

Beställ Adult Dog Large Breed - 17 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adult Dog Large Breed - 17 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt vuxenfoder anpassat efter det biologiska behovet hos stora hundraser över 25 kg. Högkoncentrerade smakrika proteinkällor från kyckling och flundra, samt en utsökt blandning av frukt och grönt för att skapa en mer balanserad viktbelastning på leder och ben.

  Acana är ett unikt sammansatt foder med upp till 75 % kött för att kunna komma så nära som möjligt djurets naturliga näringsbehov. Därför har också upp till hälften av köttinnehållet komponerats ihop ifrån färska eller råa råvaror för att kunna bevara proteinet i sitt mest verksamma form och tillföra en komplett bas av mineraler, protein, samt vitaminer, utan onödiga tillsatser.

  Ingredienserna är även noga utvalda för att begränsa mängden kolhydrater och därmed har majoriteten av de snabba kolhydrater ersatts mot en färgstark blandning av frukt och grönsaker. Inga syntetiska tillsatser, utan naturliga mineraler från organ, kalcium från brosk, samt protein från muskelkött.

Näring från rått eller torkat kött för att bibehålla proteinet så koncentrerat som möjligt. Långsamma kolhydrater för att minska onödig fettlagring och därmed reducera risk för ledproblem.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundburar

Hundburar från Carlson

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från Monster Amazing Cat Litter

Se alla produkter
Bilburar

Bilburar från MIMsafe

Se alla produkter
Blötmat

Blötmat från Hill's

Se alla produkter