Adult Cat No Grain torrfoder med kyckling - 1,5 kg

Jämför produkt Adult Cat No Grain torrfoder med kyckling - 1,5 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adult Cat No Grain torrfoder med kyckling - 1,5 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder med kyckling, utan spannmål och gluten som främjar en smidig muskelmassa, urinblåsans funktion, samt glänsande päls och frisk hud för den vuxna katten.   Hill"s Science Plan No Grain Adult för katter är tillverkat med lättsmälta ingredienser av hög kvalitet och är särskilt framtaget för att tillgodose energibehoven hos katter i sina bästa år.

Fodret tillverkas med högkvalitativa ingredienser och innehåller E-vitamin samt omega-3- och omega-6-fettsyror som ger näring till din katts hud. Det här förstklassiga kattfodret är fullspäckat med högkvalitativt protein och hjälper också din fullvuxna katt att bibehålla smidig muskelmassa, samt innehåller essentiellt taurin och balanserade mineralhalter för att främja ett friskt hjärta samt urinblåsans och njurarnas funktion.    100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka

Med taurin för hjärthälsa samt balanserade mineralhalter för njur- och urinblåsehälsa. Helt utan spannmål och gluten.

Omega-6-fettsyror och E-vitamin som främjar en frisk hud och glänsande päls. Högkvalitativt protein för att bibehålla en smidig muskelmassa.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kattigloo

Kattigloo från Trixie

Se alla produkter
Burfågel

Burfågel från Versele-Laga

Se alla produkter
Mag-  Tarmsjukdom

Mag- Tarmsjukdom från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Specific

Se alla produkter