Sidan innehåller annonslänkar

Adult Active All Breeds - 12 kg

Jämför produkt Adult Active All Breeds - 12 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adult Active All Breeds - 12 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Arion Original Active Breed är ett pefekt foder för den atletiska hunden. Ett foder med högt animaliskt protein och kaloriinehåll, speciellt framtagen för att ge den aktiva, arbetande hunden det extra bränsle som den behöver.

Berikad med L-karnitin som säkerställer en snabb frigörelse av energi utan förlust av muskelmassa. Med ett ökat innehåll av naturliga antioxidanter vitamin E, C, betakaroten och rosmarin för att skydda kroppen mot cellskador från fria radikaler under aktiviteten, och en speciell sammansättning med hög halt av animaliskt protein och fett som hjälper metabolismen under aktivitet och ger en förbättrad energiförsörjning för optimal prestanda.

Glutenfritt foder för aktiva hundar av alla raser Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Selar

Selar från Non-Stop

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Protexin

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Back on Track

Se alla produkter
Pet Muzzles

Pet Muzzles från Baskerville

Se alla produkter