Sidan innehåller annonslänkar

Acana Puppy Junior (11,4 kg)

Beställ Acana Puppy Junior (11,4 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acana Puppy Junior (11,4 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Acana Puppy and Junior är ett hundfoder för valpar och unghundar av små och mellanstora raser. Fodret innehåller frigående kyckling, hela ägg, potatis, vildfångad fisk samt frukt och grönsaker.Fodret innehåller 60 % animaliska produkter från frigående cobbkyckling, vildfångad flundra och klass 1-ägg.

20 % består av frukt och grönsaker, bland annat Red Deliciousäpplen, Bartlettpäron, Butternutsquash och Burbankpotatis från lokala gårdar. Det innehåller även organiska alger och örter, inklusive enbär, lavendel, soltorkad alfalfa och pepparmyntsblad som ökar ämnesomsättningen och är välgörande för din hunds matsmältningssystem.Acana tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror.

Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete. Istället innehåller Acana specialskuren Albertahavre som spannmålskälla samt frukt och grönsaker.Acana är väl anpassat till hundens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost.

De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och ångkokas sedan vid tillagningen, på så sätt håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel och har aldrig blivit frysta.AnvändningTorrfoder för valpar och unghundar .

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Trixie

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Show Dog

Se alla produkter
Kaninpellets

Kaninpellets från Science Selective

Se alla produkter
Burar och Väskor

Burar och Väskor från Pluto Premium

Se alla produkter