Sidan innehåller annonslänkar

Acana Dog Grasslands (11,4 kg)

Jämför produkt Acana Dog Grasslands (11,4 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acana Dog Grasslands (11,4 kg) i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Acana Dog Grasslands är ett helfoder baserat på gräsuppfött lamm, frigående anka, vildfångad hel gädda och hela redeslagda ägg. Fodret är fullt av lokalproducerade ingredienser som levereras färskt eller rått dagligen i WholePrey-förhållanden för att efterlikna hundens naturliga diet.

På så vis får hunden i sig all näring den behöver och man slipper långa listor av syntetiska tillsatser.Man har begränsat kolhydraterna och fyllt på med högkvalitativt protein (70% kött, 20% inälvor och 10% brosk). Muskelköttet ger protein; njure, lever och mage (våm) som ger vitaminer och mineraler och ben och brosk som ger kalcium och fosfor.- 1/2 av köttet i säcken är färskt och tillför således näringsämnen i dess mest närande form- 1/2 av köttet torkas för att ge en koncentrerad och naturlig källa till proteinAlla näringsämnen i säcken återfinns i naturen och i och med att de inte är syntetiska kan man begränsa tillsatserna till vitamin E, zink och koppar.AnvändningTorrfoder för vuxna hundar .

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundkojor

Hundkojor från Trixie

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Active Canis

Se alla produkter
Hundoveraller

Hundoveraller från Feel Active

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Moomin

Se alla produkter