Sidan innehåller annonslänkar

Mjau Kattunge

Beställ Mjau Kattunge på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mjau Kattunge inom kategorin Torrfoder till kattunge.

Produktinformation

Mjau Kattunge är ett helfoder tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Maten är speciellt anpassad för den unga kattens näringsbehov under det första levnadsåret.

Fodret är gjort på färsk svensk kyckling. Den färska kycklingen levereras dagsfärsk till fabriken dagligen från svenska slakterier.

Fodret innehåller hälsosamma fettsyror, mineraler och vitaminer så att katten ska få sitt hela näringsbehov uppfyllt. Det finns inget tillsatt socker eller andra smaktillsatser.Mjau Kattunge tillagas i Vårgårda, mitt i det västgötska jordlandskapet.De spröda, hjärtformade bitarna är lite mindre för att vara lätta för din kattunge att äta.

Se gärna också

Petgood Kitten Insektsfoder (2 kg)

Petgood Insektsbaserat Torrfoder för Kattungar - Ett Hälsosamt och Hållbar torrfoder Petgood Kitten Insektsfoder för kattungar är ett hälsosamt och miljövänligt alternativ till traditionell kattmat.Det smaskiga torrfodret är tillverkat av högkvalitativt protein från larven av svart soldatfluga, vilket gör kattmaten rik på både proteiner, vitaminer och viktiga näringsämnen.Insekter är en lättsmält, naturlig källa till protein -Petgood Kitten InsektsfoderDetta innebär att kattungens kropp lätt kan ta upp och använda de näringsämnen som finns i maten, vilket bidrar till en optimal tillväxt och utveckling.Petgood insektsbaserad kattmat för kattungar är också fri från spannmål, vilket är en vanlig allergen för katter. Istället innehåller den en balanserad mix av grönsaker och frukter som är rika på antioxidanter och andra viktiga näringsämnen.Denna insektsbaserade kattmat är också ett miljövänligt alternativ, då insekter är en hållbar källa till protein som kräver mindre mark, vatten och foder jämfört med traditionellt kött.Petgood insektsbaserad kattmat för kattungar är lämplig för kattungar upp till 12 månader. Ge din kattunge den bästa möjliga starten i livet med denna hälsosamma och hållbara insektsbaserade kattmat från Petgood.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från Nutrolin

Se alla produkter
Dragleksaker

Dragleksaker från Pro Dog

Se alla produkter
Flexikoppel

Flexikoppel från Flexi

Se alla produkter
Klicker och Godisväskor

Klicker och Godisväskor från Pro Dog

Se alla produkter