Sidan innehåller annonslänkar

Arion Original Cat Kitten (7,5 kg)

Beställ Arion Original Cat Kitten (7,5 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Original Cat Kitten (7,5 kg) inom kategorin Torrfoder till kattunge.

Produktinformation

EgenskaperUnder de första veckorna i livet utvecklas kattungens mag- och tarmsystem gradvis, och den kan inte smälta stora mängder stärkelse. För att garantera ett tillräckligt tolerant matsmältningssystem har Original Kitten formulerats med högkvalitativt animaliskt protein, lägre stärkelsehalt och berikats med olika prebiotika och omsorgsfullt utvalda fiberkällor.När immunsystemet gradvis utvecklas är det ett känt faktum att kattungarna efter avvänjning kommer till en kritisk tid i sina liv.

Typiskt för den här fasen är en lucka i immunförsvaret, och Oiginal Kitten är berikat med en blandning av olika naturliga antioxidanter som stimulerar utvecklingen av kattungens naturliga immunförsvar. Ökade halter av vitaminer och mineraler bidrar även till utvecklingen av ett starkt immunsystem och hjälper till att bygga upp ett starkt skelett och starka tänder.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.

Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumerationAnvändningFoder för kattungar och dräktiga eller digivande katter7e säcken gratisVill du också få den 7e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7e säcken krediterar vi i efterhand!

Torrfoder till kattunge från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Eukanuba Kitten Healthy Start Chicken (2 kg)

Torrfoder till kattunge från Eukanuba

Se vad Eukanuba har inom Torrfoder till kattunge.
Upp till 20% rabatt
Purina Pro Plan Original Cat Kitten Chicken (10 kg)

Torrfoder till kattunge från Purina Pro Plan

Här har vi samlat Torrfoder till kattunge från Purina Pro Plan.
Schesir Natural Selection Kitten Duck

Torrfoder till kattunge från Schesir

Utforska allt inom Torrfoder till kattunge från Schesir.
Smaak Kitten Kyckling (7 kg)

Torrfoder till kattunge från SMAAK

Missa inga bra priser på Torrfoder till kattunge från SMAAK.
Brit Premium Cat Kitten (8 kg)

Torrfoder till kattunge från Brit Premium

Visa produkter inom Torrfoder till kattunge från Brit Premium.
Purenatural Kitten Duck (2 kg)

Torrfoder till kattunge från Purenatural

Visa produkter inom Torrfoder till kattunge från Purenatural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023