Applaws Kitten Grain Free Chicken (400 g)

Beställ Applaws Kitten Grain Free Chicken (400 g) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Applaws Kitten Grain Free Chicken (400 g) inom kategorin Torrfoder till kattunge.

Produktinformation

EgenskaperApplaws Kitten är ett helfoder anpassat för kattungar samt dräktiga och digivande katter. Detta foder tillfredställer kattens behov den haft om den levde i det vilda.

Katter är köttätare och deras matsmältningssystem är anpassat till en hög proteinhalt, vilket detta foder erbjuder. Proteiner omvandlas i sin tur till effektiv energi.

Kattens naturliga kost består av 1-5% vegetabilier som kommer från bytets mag- och tarmområden. Spannmål kan inte alls tas upp av kattes matsmältning och förvandlas istället till fett, vilket kan leda till övervikt, diabetes, leversjukdomar och preblem med bukspottkörteln.

Detta foder är därför helt anpassat efter kattens naturliga behov.Applaws Dry innehåller omega-3 och omega-6 som bidrar till en glänsande päls och motverkat hårbollar. Fodret innehåller även tranbärsextrakt från selen och tokoferoler med konservering som håller maten fräsch och god under en längre period.

Se även andra produkter från Torrfoder till kattunge

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Virbac

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Core Petfood

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från FourFriends

Se alla produkter
Hundreflexer

Hundreflexer från Trixie

Se alla produkter