Sidan innehåller annonslänkar

Monster Moose Chips 8 st

Jämför produkt Monster Moose Chips 8 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Monster Moose Chips 8 st i kategorin Torkat hundgodis här hos oss.

Produktinformation

Monster Moose Chips - Naturligt Svenskt Hundgodis från Norrbotten100% naturliga Monster Moose Chips - perfekt för hundar med känslig mageMonster Moose Chips är det ultimata svenska hundgodiset som är tillverkat med kärlek och omsorg i Korpilombolo, Norrbotten. Hundchipsen är tillverkad av 100% råhud från älg och är helt fri från blekmedel och tillsatser, vilket ger en naturlig och god upplevelse för din hund.Paketet innehåller åtta stycken chips av varierande storlek och vikt, som alla är handgjorda med varsamhet.

Detta garanterar att varje chip är unikt och ger din hund en unik tuggupplevelse. Dessutom passar Monster Moose Chips alla hundar, oavsett storlek eller ras.Monster Moose Chips - Handgjorda med kärlek och omsorg från svenska råvarorEftersom dessa chips är helt naturliga, är de ett bra alternativ för hundar med känslig mage eller allergier, eftersom de inte innehåller några konstigheter som kan irritera magen.Vi rekommenderar att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på chipset.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Eukanuba

Se alla produkter
Kattlådor

Kattlådor från PeeWee

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Hill's

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Pro Dog

Se alla produkter