Monster Dog Treats Freeze Dried Chicken 45 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Monster Dog Treats Freeze Dried ChickenEtt frystorkat hundgodis gjort på 100% kyckling. Kycklingen i detta foder kommer från Norden och godiset är tillagat i Sverige! Perfekt för dig som vill veta exakt vad du stoppar i din hund

Monster Dog Treats hundgodisar är gjorda av en enda ingrediens som frystorkats till smakliga bitar att ge din hund när den förtjänar något extra! Bitarna går även att bryta i mindre bitar vilket gör det lättare för små munnar att tugga i sig, eller om du bara vill att godiset ska räcka längre Ett superläckert och nyttigt hundgodis!Frystorkat hundgodis100% KycklingMed kött från NordenTillverkat i SverigeSingelprotein (en enda ingrediens)Supersmaskigt!

Torkat hundgodis från andra varumärken

Trixie Torkad Fisk till hund 400 g

Torkat hundgodis från Trixie

Missa inga bra priser på Torkat hundgodis från Trixie.
RAUH! Belly Bone (L)

Torkat hundgodis från RAUH!

Utforska allt inom Torkat hundgodis från RAUH!.
My Treat Oxknota 500 g

Torkat hundgodis från My Treat

Missa inga bra priser på Torkat hundgodis från My Treat.
TassaFritt Älgkex 80 g

Torkat hundgodis från TassaFritt

Se vad TassaFritt har inom Torkat hundgodis.
Eat Rustic Nötvåm 200 g

Torkat hundgodis från Eat Rustic

Utforska allt inom Torkat hundgodis från Eat Rustic.
Monster Moose Chips 8 st

Torkat hundgodis från Monster Pet Food

Utforska allt inom Torkat hundgodis från Monster Pet Food.

Se gärna också

Bengtssons Delikatesser Älgchips

EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024