Sidan innehåller annonslänkar

Marvel Motiv Tuggring - Spiderman

Jämför produkt Marvel Motiv Tuggring - Spiderman online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Marvel Motiv Tuggring - Spiderman i kategorin Tandleksaker här hos oss.

Produktinformation

Tuggleksak med en ring i plast, med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer.

Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma.

Leksaken mäter 7x10x20 cm  Roliga motiv. Slitstark leksak.

Se gärna också

KONG Senior Hundleksak - M

Kong Senior är en aktiveringsleksak i mjukare gummi som passar den äldre hundens tugg- och lekbehov. Leksaken är utformad för att kunna ge optimal rengöring för tänder och tandkött samtidigt som den ger långvarig underhållning för hunden.   För att förlänga lekstunden, fyll med godis och ett stänk jordnötssmör.Letar din kloka hund fortfarande efter en mental utmaning? Frys innehållet för en ännu längre lekstund.   Produkten erbjuds i tre storlekar:S Ø4,5x7,5cmM Ø6x8,5cmL Ø7x10,5cm Tillverkad i mjukare gummi som passar äldre hundars tänder. Rekommenderas av hundtränare och veterinärer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bäddar

Bäddar från Hunter

Se alla produkter
Aktiveringsleksaker

Aktiveringsleksaker från All For Paws

Se alla produkter
Benskydd och Paddar

Benskydd och Paddar från Back on Track

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från ItsyBitsy

Se alla produkter