Marvel Motiv Tuggring - Avengers Wonder Woman

Beställ Marvel Motiv Tuggring - Avengers Wonder Woman på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Marvel Motiv Tuggring - Avengers Wonder Woman inom kategorin Tandleksaker.

Produktinformation

Tuggleksak med en ring i plast, med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer.

Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma.

Leksaken mäter 7x10x20 cm  Roliga motiv. Slitstark leksak.

Se gärna också

KONG Ring Hundleksak - S/M

Denna ring från KONG är utformad för att hunden ska kunna bita och tugga en längre tid på den, så att det tillfredsställer hundens naturliga instinkt att tugga. Den är tillverkad av KONGs naturliga röda gummi och är hållbar och har extra nubbar för att ge din hund en härlig tuggupplevelse, samtidigt som den främjar friska tänder och tandkött.   Produkten erbjuds i följande storlekar: S/M   8Ø x 2 cm M/L   11Ø x 3 cm Tuggring för hundar som gillar att ha nåt att bita på

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från DogCopenhagen

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från 51 Degrees North

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Active Canis

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Hill’s

Se alla produkter