Marvel Avengers Motiv Hundleksak Tugg - The Hulk

Jämför produkt Marvel Avengers Motiv Hundleksak Tugg - The Hulk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Marvel Avengers Motiv Hundleksak Tugg - The Hulk i kategorin Tandleksaker här hos oss.

Produktinformation

Tuggleksak med plastpinne för att mekaniskt rengöra tänder och motiv från Marvels Avengers. Välj mellan olika motiv som The Incredible Hulk eller Åskguden Thor som den intresserade garanterat kommer att känna igen.

Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 9x11x30 cm  Roliga motiv.

Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring. .

Se gärna också

KONG Senior Hundleksak - M

Kong Senior är en aktiveringsleksak i mjukare gummi som passar den äldre hundens tugg- och lekbehov. Leksaken är utformad för att kunna ge optimal rengöring för tänder och tandkött samtidigt som den ger långvarig underhållning för hunden.   För att förlänga lekstunden, fyll med godis och ett stänk jordnötssmör.Letar din kloka hund fortfarande efter en mental utmaning? Frys innehållet för en ännu längre lekstund.   Produkten erbjuds i tre storlekar:S Ø4,5x7,5cmM Ø6x8,5cmL Ø7x10,5cm Tillverkad i mjukare gummi som passar äldre hundars tänder. Rekommenderas av hundtränare och veterinärer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från For FAN Pets

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från Dreamies

Se alla produkter
Tikskydd och Hanskydd

Tikskydd och Hanskydd från Aveo

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Pro Dog

Se alla produkter