Sidan innehåller annonslänkar

ACDC Hundleksak Tugg - ACDC

Jämför produkt ACDC Hundleksak Tugg - ACDC online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ACDC Hundleksak Tugg - ACDC i kategorin Tandleksaker här hos oss.

Produktinformation

Tuggleksak med plastpinne för att mekaniskt rengöra tänder och motiv ACDC Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna eller de inbitna musikerna där hemma.

Leksaken mäter 9x11x30 cm  Roliga motiv. Slitstark leksak.

Tandleksaker från andra varumärken

Denta Fun tuggring - Tuggring

Tandleksaker från Trixie

Utforska allt inom Tandleksaker från Trixie.
KONG Goodie Bone - Large

Tandleksaker från KONG

Se produkter inom Tandleksaker från KONG.
ACDC Hundleksak Tugg - ACDC

Tandleksaker från Cerda

Visa produkter inom Tandleksaker från Cerda.

Se gärna också

KONG Senior Hundleksak - L

Kong Senior är en aktiveringsleksak i mjukare gummi som passar den äldre hundens tugg- och lekbehov. Leksaken är utformad för att kunna ge optimal rengöring för tänder och tandkött samtidigt som den ger långvarig underhållning för hunden.   För att förlänga lekstunden, fyll med godis och ett stänk jordnötssmör.Letar din kloka hund fortfarande efter en mental utmaning? Frys innehållet för en ännu längre lekstund.   Produkten erbjuds i tre storlekar:S Ø4,5x7,5cmM Ø6x8,5cmL Ø7x10,5cm Tillverkad i mjukare gummi som passar äldre hundars tänder. Rekommenderas av hundtränare och veterinärer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023