Savic Suite Royale 95 Gnagarbur med 2 Våningar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stor bur för större gnagareSavic Suite Royale är en extra stor bur i två våningar som passar för större gnagare som råtta, chinchilla, degu och iller. Det är möjligt att ha öppet mellan de två våningsplanen eller att hålla det stängt, beroende på om du vill att djuren ska kunna komma i kontakt med varandra eller inte.

Öppningen mellan våningsplanen har en ramp som passar just till gnagarna som nämns ovan. Buren är inte lämplig för kaniner utan passar bättre för gnagare som gillar att klättra och hoppa högt.Buren har platformar som kan anpassas efter övrig inredning och fästas på olika höjder eller tas bort helt, exempelvis vid städning av buren.

Buren har både horisontellt och vertikalt stängsel som ger extra klättringsmöjligheter.Buren har hjul längst ner som gör att den enkelt kan flyttas runt. Hjulen har broms som kan stängas när buren ska stå still.

Längst ner i botten finns ett hyllplan där foder och strö kan förvaras. Buren har två stora dörrar som kan öppnas helt på vardera plan.

Vilket förenklar vid rengöring av buren eller hantering av ganagarna. Varje plan har en upphöjd kant som motverkar att strö ska ramla ut så fort du öppnar dörrarna.Inred buren med leksaker och aktiveringSavic Suite Royale ger dig möjlighet att inreda buren maximalt, med roliga leksaker och aktivering till din gnagare.

Du kan också välja att använda olika material för att skapa utrymmen som påminner om gnagarens naturliga habitat. Exempelvis, gräs, stenar och olika typer at ströer.Kort om Savic Suite RoyaleTvå våningsplan som kan hållas separerade som två burar eller öppet för en stor burPassar större gnagare som gillar att klättra exempelvis degu, chinchilla, råtta och illerBåde vertikalt och horisontellt galler som ger fler klättringsmöjligheterBuren har hjul och kan enkelt flyttas på, varje våningsplan har två stora dörrar som gör att man enkelt att komma åt för att städa eller hantera sitt husdjurEtt extra hyllplan finns längst ned för att kunna förvara, strö och foder .

Tamråtta Mus från andra varumärken

Ferplast Mary Råttbur

Tamråtta Mus från Ferplast

Här har vi samlat Tamråtta Mus från Ferplast.
Savic Suite Royale 95 Gnagarbur med 2 Våningar

Tamråtta Mus från Savic

Missa inga bra priser på Tamråtta Mus från Savic.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024