Sidan innehåller annonslänkar

Acana Cat Pacifica (1,8 kg)

Beställ Acana Cat Pacifica (1,8 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acana Cat Pacifica (1,8 kg) inom kategorin Spannmålsfri kattmat.

Spannmålsfri kattmat från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Acana Cat Pacifica (340 g)

Spannmålsfri kattmat från Acana

Missa inga bra priser på Spannmålsfri kattmat från Acana.
Upp till 20% rabatt
Nutrima Cat Care Kitten/Adult (400 g)

Spannmålsfri kattmat från Nutrima

Här har vi samlat Spannmålsfri kattmat från Nutrima.
Upp till 20% rabatt
Orijen Cat Fit & Trim (340 g)

Spannmålsfri kattmat från Orijen

Här har vi samlat Spannmålsfri kattmat från Orijen.
Upp till 20% rabatt
Bozita Kitten Grain Free Kyckling (2 kg)

Spannmålsfri kattmat från Bozita

Se vad Bozita har inom Spannmålsfri kattmat.
Carnilove Cat Salmon (2 kg)

Spannmålsfri kattmat från Carnilove

Se vad Carnilove har inom Spannmålsfri kattmat.
Canagan Cat Country Game (4 kg)

Spannmålsfri kattmat från Canagan

Utforska allt inom Spannmålsfri kattmat från Canagan.

Se gärna också

Orijen Cat Regional Red (1,8 kg) -20%

Orijen Regional Red Cat är ett biologiskt anpassat foder för katter i alla åldrar. Maten liknar den proteinrika födan som katten skulle i det vilda. Det innehåller en hälsosam variation och är fyllt med angusnötkött, vildsvin, slättbison, romneylamm och yorkshiregris (85 %). Köttet i fodret levereras 2/3 färskt eller rått och 1/3 torkat - med frystorkade inslag.Katter är köttätare som utrustats med vassa tänder och anatomiska funktioner anpassade för att metabolisera proteiner och fetter från kött. Orijen har därför tagit fram ett Whole Prey-koncept vilket innebär att fodret innehåller stora mängder färskt kött, inklusive närande lever, inälvor, brosk och märg, alla i proportioner som speglar den naturliga dieten. En mängd olika sorter av färskt kött ger en naturlig mångfald av näringsrika proteiner och fetter som är nödvändiga för att katten ska må bra. Det bidrar även till ett oerhört smakfullt foder som katterna älskar.Orijen Regional Red innehåller inga högglykemiska kolhydrater så som ris eller majs. Istället innehåller det lågglykemiska kolhydrater i form av bland annat linser och kikärtor som främjar stabila blodsockernivåer och minskar risken för fettlagring.Orijen tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror. Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete. Istället innehåller Orijen färska frukter, grönsaker och bär.Orijen är väl anpassat till kattens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost. De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och ångkokas sedan vid tillagningen, på så sätt håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel.AnvändningEtt bra alternativ till godisÄr, tack vare storleken, smidigt till resan, utflykten, fjällvandringen etcSom helfoder istället för färskfoder som kräver frysar, planering, förvaring etc

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023