Acana Cat & Kitten Wild Prairie (4,5 kg)

Beställ Acana Cat & Kitten Wild Prairie (4,5 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acana Cat & Kitten Wild Prairie (4,5 kg) inom kategorin Spannmålsfri kattmat.

Produktinformation

Ett välsmakande och komplett torrfoder från Acana inspirerat av bördiga prärier, rika jordar och orörda sjöar. Fodret innehåller färska och regionala råvaror från Västra Kanada.Acana Wild Prairie har ett begränsat innehåll av kolhydrater och är samtidigt fyllt med högkvalitativt köttprotein.

Innehållet av frigående Cobbkyckling, kalkon och redeslagda ägg från lokala präriegårdar tillsammans med vildfångad fisk levereras färskt eller rått dagligen i WholePrey™-förhållanden - utan syntetiska tillsatser.I skapandet av fodret har man tagit hänsyn till kattens specifika näringsbehov. Katten tillgodoser sitt näringsbehov i naturen genom att äta hela sitt bytesdjur.

Därför innehåller fodret också muskelkött som ger protein, njure, lever och mage (våm) som ger vitaminer och mineraler samt ben och brosk som innehåller och ger kalcium och fosfor.Fodret innehåller 75% kött och 1/2 av köttet är färskt för att ge de viktiga näringsämnena i deras mest närande form. Den andra 1/2 torkas med syftet att ge en koncentrerad samt naturlig källa till protein.

Spannmålsfri kattmat från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Acana Cat Pacifica (340 g)

Spannmålsfri kattmat från Acana

Missa inga bra priser på Spannmålsfri kattmat från Acana.
Upp till 20% rabatt
Nutrima Cat Care Kitten/Adult (400 g)

Spannmålsfri kattmat från Nutrima

Här har vi samlat Spannmålsfri kattmat från Nutrima.
Upp till 20% rabatt
Orijen Cat Fit & Trim (340 g)

Spannmålsfri kattmat från Orijen

Här har vi samlat Spannmålsfri kattmat från Orijen.
Upp till 20% rabatt
Bozita Kitten Grain Free Kyckling (2 kg)

Spannmålsfri kattmat från Bozita

Se vad Bozita har inom Spannmålsfri kattmat.
Carnilove Cat Salmon (2 kg)

Spannmålsfri kattmat från Carnilove

Se vad Carnilove har inom Spannmålsfri kattmat.
Canagan Cat Country Game (4 kg)

Spannmålsfri kattmat från Canagan

Utforska allt inom Spannmålsfri kattmat från Canagan.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023