Sidan innehåller annonslänkar

Acana Cat & Kitten Grasslands (1,8 kg)

Beställ Acana Cat & Kitten Grasslands (1,8 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acana Cat & Kitten Grasslands (1,8 kg) inom kategorin Spannmålsfri kattmat.

Produktinformation

Acana Cat & Kitten GrasslandsAcana Grasslands Cat & Kitten är spannmålsfri kattmat för både vuxna katter och kattungar. Fodret innehåller mycket färskt kött i stor variation samt en mindre mängd frukt, grönsaker och örter.Grasslands innehåller många nyttiga och proteinrika ingredisenser såsom färsk anka och kyckling.

Fodret är spannmålsfritt, men innehåller en massa nyttiga grönsaker och baljväxter såsom spenat, pumpa, linser och ärtor.Detta kattfoder är näringsrikt och välsmakande, och passar både för kattungar och för vuxna katter.Acana tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror. Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete.Acana är väl anpassat till kattens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost.

De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och ångkokas sedan vid tillagningen, på så sätt håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel och har aldrig blivit frysta. .

Spannmålsfri kattmat från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Orijen Cat Fit & Trim (340 g)

Spannmålsfri kattmat från Orijen

Visa produkter inom Spannmålsfri kattmat från Orijen.
Upp till 20% rabatt
Acana Cat & Kitten Grasslands (340 g)

Spannmålsfri kattmat från Acana

Här har vi samlat Spannmålsfri kattmat från Acana.
Upp till 20% rabatt
Bozita Kitten Grain Free Kyckling (2 kg)

Spannmålsfri kattmat från Bozita

Utforska allt inom Spannmålsfri kattmat från Bozita.
Carnilove Cat Salmon (2 kg)

Spannmålsfri kattmat från Carnilove

Utforska allt inom Spannmålsfri kattmat från Carnilove.
Canagan Cat Country Game (4 kg)

Spannmålsfri kattmat från Canagan

Se produkter inom Spannmålsfri kattmat från Canagan.
Applaws Cat Adult Grain Free Chicken (2 kg)

Spannmålsfri kattmat från Applaws

Missa inga bra priser på Spannmålsfri kattmat från Applaws.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023