Sidan innehåller annonslänkar
NAF

Arma Bandagepåse - XL

Jämför produkt Arma Bandagepåse - XL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arma Bandagepåse - XL i kategorin Skyddsboots här hos oss.

Produktinformation

Mjuk bandagepåse i tyg som är vattentät och extra robust för skydd av bandagerade hovar på hästar som ska vistas i stall, eller box. Skyddet är vattentåligt och hindrar smuts från att nå bandaget och sedermera hoven.  För skydd av badagerade hovar inomhus.

Vattentäta. Anpassningsbara genom flera storlekar. .

Se gärna också

Arma Skyddsko till Häst - M

En sko som förser en bandagerad hov med skydd mot väta, angrepp, stötar och skav. Skyddskon på en badagerad hov medför att hästen fortfarande kan vistas utomhus trots skador. Vattentålig och skyddar mot fukt, smuts och stötar. Används för att hästen ska kunna vistas utomhus eller på hård mark.  Gjord i mjukt gummi för bästa komfort.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023