Produktinformation

Royal Canin Medium Adult 7+ är ett helfoder för äldre hundar av medelstora raser (vikt från 11 till 25 kg) från 7 till 10 års ålder. Fodret innehåller anpassade näringsämnen som bidrar till att hundar av medelstora raser behåller vitaliteten från de första tecknen på åldrande.

En exklusiv sammansättning av antioxidanter som bidrar till att neutralisera fria radikaler.Matsmältningstolerans Tryggar en optimal matsmältning genom högkvalitativa proteiner och ett balanserat innehåll av kostfibrer för att reglera magtarmsystemet.Pälskondition Innehåller näringsämnen som bidrar till en hälsosam hud och päls. Berikad med EPA-DHA.Tandhälsa Minskar bildandet av tandsten tack vare ämnAnvändningFoder för vuxna hundar över 7 år mellan 11 och 25 kg .

Seniorfoder till hund från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Eukanuba Dog Mature Large 2 x 15kg

Seniorfoder till hund från Eukanuba

Utforska allt inom Seniorfoder till hund från Eukanuba.
Upp till 10% rabatt
Brit Care Dog Senior & Light Grain Free Salmon 2x12 kg

Seniorfoder till hund från Brit Care

Utforska allt inom Seniorfoder till hund från Brit Care.
Acana Dog Senior (11,4 kg)

Seniorfoder till hund från Acana

Se vad Acana har inom Seniorfoder till hund.
Orijen Dog Senior (11,4 kg)

Seniorfoder till hund från Orijen

Se produkter inom Seniorfoder till hund från Orijen.
Royal Canin Dog Medium Adult 7+ (15 kg)

Seniorfoder till hund från Royal Canin

Visa produkter inom Seniorfoder till hund från Royal Canin.

Se gärna också

Eukanuba Dog Senior Small 2 x 15kg -15%

Eukanuba Active Adult Small Breed.  Köp 2 st 15 kg säckar till reducerat pris!Egenskaper.Eukanuba Active Adult Small Breed innehåller optimala nivåer av protein, fett och kolhydrater. Fodret har högkvalitativa råvaror och endast animaliska proteinkällor främst från kyckling.Eukanuba Active Adult Small Breed innehåller kalcium som stärker skelettet, och sockerbetsfibrer och prebiotiska fibrer som gynnar en stabil mag- tarmhälsa, god matsmältning och effektivt näringsupptag.UtfordringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för vuxna hundar av små raser

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024