Sidan innehåller annonslänkar

Arion Fresh Dog Senior Light (12 kg)

Jämför produkt Arion Fresh Dog Senior Light (12 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arion Fresh Dog Senior Light (12 kg) i kategorin Seniorfoder till hund här hos oss.

Produktinformation

Arion Fresh Dog Senior LightDetta kompletta helfoder från Arion är särskilt utformat för att passa äldre hundar - eller vuxna hundar som har en tendens till att gå upp för mycket i vikt.Äldre hundar har ofta en lugnare livsstil och en lägre metabolism än en ung hund, och därför är det bra att satsa på ett foder med en lägre fetthalt för att undvika övervikt hos din vän.Arion Fresh Dog Senior Light innehåller färsk kyckling - en lättsmält, fettsnål och mycket populär proteinkälla som de flesta hundar gillar.Man har valt att tillsätta flera ingredienser till detta foder, som är bra för hundens leder. Äldre, eller för den delen också hundar med en tendens till övervikt, kan tyvärr lätt få problem med sina leder, och att tillföra bland annat glukosamin och kondroitin till kosten är då en ypperlig idé! Båda dessa ämnen återfinns i Arion Fresh Dog Senior Light.För att undvika att din hund går upp i vikt av detta foder så har det en låg fetthalt, men det är också berikat med aminosyran L-Carnitin som hjälper till att öka kroppens fettförbränning

L-Carnitin stimulerar omvandlingen från fett till energi. Detta gör att kroppen använder kroppsfett, samtidigt som muskelmassan bibehålls.

Seniorfoder till hund från andra varumärken

Bozita Robur Senior (11 kg)

Seniorfoder till hund från Bozita Robur

Här har vi samlat Seniorfoder till hund från Bozita Robur.
Upp till 20% rabatt
Eukanuba Dog Mature Large 2 x 15kg

Seniorfoder till hund från Eukanuba

Missa inga bra priser på Seniorfoder till hund från Eukanuba.
Upp till 10% rabatt
Brit Care Dog Senior Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

Seniorfoder till hund från Brit Care

Missa inga bra priser på Seniorfoder till hund från Brit Care.
Canagan Senior Feast

Seniorfoder till hund från Canagan

Här har vi samlat Seniorfoder till hund från Canagan.
Acana Dog Senior (2 kg)

Seniorfoder till hund från Acana

Utforska allt inom Seniorfoder till hund från Acana.
Orijen Dog Senior (2 kg)

Seniorfoder till hund från Orijen

Missa inga bra priser på Seniorfoder till hund från Orijen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023