Arion Dog Senior Medium Breed Chicken & Rice 12 kg

Jämför produkt Arion Dog Senior Medium Breed Chicken & Rice 12 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arion Dog Senior Medium Breed Chicken & Rice 12 kg i kategorin Seniorfoder till hund här hos oss.

Produktinformation

Arion Adult Medium Senior hundfoder är speciellt anpassat för äldre hundar, som har ett lägre energibehov. En äldre hund har inte lika hög aktivitetsnivå som den yngre och behöver därför hundmat som passar en sådan livsstil.Fodersammansättningen i hundfoder för äldre hundar måste vara väl balanserat med färre kalorier och mindre fett.

Innehåller glukosamin och chondrotin för att undvika ledproblem.HjärtsupportBerikad med taurin och L-karnitin som stöd för hjärtfunktionen hos äldre hundar.Optimal viktEn hög fibersammansättning med lågt kaloriinnehåll, berikat med L-karnitin som stimulerar fettförbränningen, ger kontroll av vikten på ett sunt sätt.Förbättrad rörlighetInnehåller glukosamin och kondroitin som skydd föAnvändningFoder för äldre hundar7e säcken gratisVill du också få den 7e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7e säcken krediterar vi i efterhand!

Seniorfoder till hund från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Eukanuba Dog Mature Large Breed (3 kg)

Seniorfoder till hund från Eukanuba

Se vad Eukanuba har inom Seniorfoder till hund.
Upp till 30% rabatt
Core Dog Senior Original 10 kg

Seniorfoder till hund från Core Petfood

Se produkter inom Seniorfoder till hund från Core Petfood.
Bozita Robur Senior (11 kg)

Seniorfoder till hund från Bozita Robur

Se produkter inom Seniorfoder till hund från Bozita Robur.
Upp till 10% rabatt
Brit Care Dog Senior Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

Seniorfoder till hund från Brit Care

Visa produkter inom Seniorfoder till hund från Brit Care.
Canagan Senior Feast

Seniorfoder till hund från Canagan

Utforska allt inom Seniorfoder till hund från Canagan.
Acana Dog Senior (2 kg)

Seniorfoder till hund från Acana

Se produkter inom Seniorfoder till hund från Acana.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023