Sidan innehåller annonslänkar

Acana Dog Senior (2 kg)

Jämför produkt Acana Dog Senior (2 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acana Dog Senior (2 kg) i kategorin Seniorfoder till hund här hos oss.

Produktinformation

Acana Senior Dog är ett hundfoder för äldre hundar över 7 år. Fodret innehåller frigående kyckling, hela ägg, vildfångad fisk, potatis samt frukt och grönsaker.Fodret innehåller 60 % animaliska produkter från frigående cobbkyckling, vildfångad flundra och klass 1-ägg.

20 % består av frukt och grönsaker, bland annat Red Deliciousäpplen, Bartlettpäron, Butternutsquash och Burbankpotatis från lokala gårdar. Det innehåller även organiska alger och örter, inklusive enbär, lavendel, soltorkad alfalfa och pepparmyntsblad som ökar ämnesomsättningen och är välgörande för din hunds matsmältningssystem.Acana tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror.

Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete. Istället innehåller Acana specialskuren Albertahavre som spannmålskälla samt frukt och grönsaker.Acana är väl anpassat till hundens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost.

De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och ångkokas sedan vid tillagningen, på så sätt håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel och har aldrig blivit frysta.AnvändningTorrfoder för den äldre hunden .

Seniorfoder till hund från andra varumärken

Bozita Robur Senior (11 kg)

Seniorfoder till hund från Bozita Robur

Här har vi samlat Seniorfoder till hund från Bozita Robur.
Upp till 20% rabatt
Eukanuba Dog Mature Large 2 x 15kg

Seniorfoder till hund från Eukanuba

Missa inga bra priser på Seniorfoder till hund från Eukanuba.
Upp till 10% rabatt
Brit Care Dog Senior Sustainable Chicken & Insect 2x12 kg

Seniorfoder till hund från Brit Care

Missa inga bra priser på Seniorfoder till hund från Brit Care.
Canagan Senior Feast

Seniorfoder till hund från Canagan

Här har vi samlat Seniorfoder till hund från Canagan.
Acana Dog Senior (2 kg)

Seniorfoder till hund från Acana

Utforska allt inom Seniorfoder till hund från Acana.
Orijen Dog Senior (2 kg)

Seniorfoder till hund från Orijen

Missa inga bra priser på Seniorfoder till hund från Orijen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023