Sidan innehåller annonslänkar

MetizoEazy Sele - S / Gul

Beställ MetizoEazy Sele - S / Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MetizoEazy Sele - S / Gul inom kategorin Selar.

Produktinformation

Från Metizo kommer denna MetizoEazy sele som är väldigt enkel att använda och sätta på ditt husdjur. Sätt frambenen där de ska vara, ta tag i de båda spännena och knäpp ihop.

Du behöver med andra ord inte dra selen över huvudet vilket kan vara lite obehagligt. Selen har reflex i hela selen som gör att man syns extra bra i mörker, och har ett härligt, mjukt foder.

  Selen finns i 10 färger och 3 storlekar (se tabell nedan), och den kan tvättas i maskin på 30°C med lite tvättmedel och i tvättpåse, och ska sen hängas upp för att torka. Som alla produkter från Metizo är dessa handsydda och tillverkas i Linköping.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundselar

Hundselar från Rukka

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från PrimaDog

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Espree

Se alla produkter
Tandborstar

Tandborstar från Virbac

Se alla produkter