Produktinformation

Har din hund ett alterego som kommer fram ibland? Då är detta selen för för dig!    Dessa härliga reversibla hundselar finns i flera olika mönster för dig som likt många andra är ett fan av Marvel Studios Produkten är justerbar kring bröstkorgen och kopplet fästs i en metallring på framsidan.

Nylontyget är gjort så att det andas, vilket minimerar obehag för din hund under de varma sommarmånaderna.  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller Om selen tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning.

Givetvis meddelar vi detta isåfall Storlek  Halsomfång Bröstomfång XXS/XS 24 cm 29 - 41 cm XS/S 32 cm 33,5 - 50 cm S/M 40 cm 40 - 59 cm M/L 48 cm 60 - 95 cm Marvels Deadpoolkaraktär är ett måste att ha på en hundsele! Vadderat och andas genom nylontyget för extra komfort Visa dina intressen genom att ha deadpoolselen på din hund, så kanske du hittar nya marvelkompisar att dela intresset med!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024