Produktinformation

En otroligt fin vadderad hundsele som inte stör rörelseomfånget hos din hund. Visste du att favoritkaraktären Baby Yoda eller Grogu faktiskt är hela 50 år gammal och gillar att äta, det är drag som även våra hundar har..

att se unga ut och alltid vara sugna på mat.    Hundselen är gjord i vadderat nyloontyg och är justerbar kring bröstkorgen. Produkten är justerbar kring bröstkorgen och kopplet fästs i en metallring på framsidan.

Nylontyget är gjort så att det andas, vilket minimerar obehag för din hund under de varma sommarmånaderna. OBS! varan utgår, först till kvarn gäller

Om selen tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall   Storlek  Halsomfång Bröstomfång XXS/XS 24 cm 29 - 41 cm XS/S 32 cm 33,5 - 50 cm S/M 40 cm 40 - 59 cm M/L 48 cm 60 - 95 cm Mönster inspirerat från karaktären Baby Yoda i The Mandalorian.  Vadderat nylontyg för optimal komfort.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024