Sidan innehåller annonslänkar

Mandalorian Baby Yoda H-sele till Hund - XS/S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En otroligt fin H-sele som inte stör rörelseomfånget hos din hund. Visste du att favoritkaraktären Baby Yoda eller Grogu faktiskt är hela 50 år gammal och gillar att äta, det är drag som även våra hundar har..

att se unga ut och alltid vara sugna på mat.    Hundselen är gjord i dubbelt nylontyg och är justerbar kring bröstkorgen. Den fäster kring bröstkorgen och inte kring halsen men bevarar trots det rörelseomfånget för din hund.

Kopplet fästs i metallringar och passar ypperligt för träning av vardagslydnad.  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller Om varan tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning.

Givetvis meddelar vi detta isåfall Storlek  Bröstomfång XXS/XS 22 - 35 cm XS/S 30 - 40 cm S/M 40 - 65 cm M/L 60 - 75 cm Mönster inspirerat från karaktären Baby Yoda i The Mandalorian.  Dubbelt nylontyg förstärker H-selen. Robusta metallringar där kopplet fäster. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024