Sidan innehåller annonslänkar

ATOP 7® Schampo - 200 ml

Beställ ATOP 7® Schampo - 200 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ATOP 7® Schampo - 200 ml inom kategorin Schampo.

Produktinformation

ATOP 7 är en behandlande schampokräm för irriterad, torr och allergiskt benägen hud hos hund och katt. Den effektiva formulan är berikad med essentiella fettsyror (omega 3 och 6) och 100 % naturliga ingredienser för att inte irriterad huden.

Dessutom har krämen speciellt utformats för hundar och katter med rätt (fysiologiskt pH) samt innehåller ingen tillsatt parfym.   Produkten passar utmärkt för att Lugna hudinflammation och allergiska reaktioner.

Pruritisk dermatit (klåda) Atopisk dermatit. Hydrera huden och förstärka hudens barriär, samtidigt som epidermis omstruktureras för att förbättra dess motståndskraft mot irriterande medel.

  Det rekommenderas att kombinera ATOP 7®-schampon med ATOP 7® Spray, en steroidfri lugnande emulsion för frekvent användning, för att optimera hanteringen av klåda Lugnar röd och irriterad hud. Förstärker hudbarriären och därigenom uppnår en bättre hantering av fall av atopisk dermatit.

Minskar klåda. Kan användas flera gånger i veckan.

Kalcium PCA   Omega-3   Omega-6   Citron tree tee   Gaultheria   Kapris knoppar   Osidisk komplex   Hampolja   Applicera shampot på djurets päls som tidigare har fuktats med ljummet vatten. Börja med att massera för att uppnå en god mängd skum över djurets kropp.

Lämna på i minst två minuter. Skölj sedan rikligt och torka av djuret. .

Se även andra produkter från Schampo

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Färskfoder  BARF

Färskfoder BARF från Mush

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Aktivering

Aktivering från Aveo

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Basic

Se alla produkter