Sidan innehåller annonslänkar

ATOP 7® Schampo - 200 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

ATOP 7 är en behandlande schampokräm för irriterad, torr och allergiskt benägen hud hos hund och katt. Den effektiva formulan är berikad med essentiella fettsyror (omega 3 och 6) och 100 % naturliga ingredienser för att inte irriterad huden.

Dessutom har krämen speciellt utformats för hundar och katter med rätt (fysiologiskt pH) samt innehåller ingen tillsatt parfym.   Produkten passar utmärkt för att Lugna hudinflammation och allergiska reaktioner.

Pruritisk dermatit (klåda) Atopisk dermatit. Hydrera huden och förstärka hudens barriär, samtidigt som epidermis omstruktureras för att förbättra dess motståndskraft mot irriterande medel.

  Det rekommenderas att kombinera ATOP 7®-schampon med ATOP 7® Spray, en steroidfri lugnande emulsion för frekvent användning, för att optimera hanteringen av klåda Lugnar röd och irriterad hud. Förstärker hudbarriären och därigenom uppnår en bättre hantering av fall av atopisk dermatit.

Minskar klåda. Kan användas flera gånger i veckan.

Kalcium PCA   Omega-3   Omega-6   Citron tree tee   Gaultheria   Kapris knoppar   Osidisk komplex   Hampolja   Applicera shampot på djurets päls som tidigare har fuktats med ljummet vatten. Börja med att massera för att uppnå en god mängd skum över djurets kropp.

Lämna på i minst två minuter. Skölj sedan rikligt och torka av djuret. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Schampo från andra varumärken

Espree Pump - Pump

Schampo från Espree

Se vad Espree har inom Schampo.
Pyo Mousse - 150 ml

Schampo från Douxo

Se vad Douxo har inom Schampo.
ATOP 7® Mousse - 150 ml

Schampo från Dermoscent

Visa produkter inom Schampo från Dermoscent.
Allerderm Moist - 200 ml

Schampo från Virbac

Missa inga bra priser på Schampo från Virbac.
K9 Puppy Schampo - 2,7 l

Schampo från K9 Competition

Se produkter inom Schampo från K9 Competition.
Show off Schampo - 500 ml

Schampo från NAF

Här har vi samlat Schampo från NAF.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024