Allergenius Specialschampo till Hund - 250 ml

Jämför produkt Allergenius Specialschampo till Hund - 250 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Allergenius Specialschampo till Hund - 250 ml i kategorin Schampo här hos oss.

Produktinformation

Allergenius® hundschampo minskar mängden allergen hos hund när du tvättar den med detta schampo. Schampots unika sammansättning återfuktar och vårdar huden på ett nytt sätt, och det ger samtidigt pälsen en fin lyster.

Specialschampot är oparfymerat och skonsamt och kan även användas  till hundar med känslig hud.   Specialschampot fångar in och tvättar effektivt bort allergener på ett mycket milt sätt, samtidigt som det även avlägsnar andra hudirriterande ämnen som finns i hudens ytskikt.

En kombination av moderna hud- och pälsvårdande ingredienser som stärker huden och minskar förekomsten av allergener. Ett drygt, lättflytande och lättanvändligt schampo.    För bästa resultat, tvätta hunden med hundschampot regelbundet (1 gång per 1–2 veckor) för att minska hundens utsöndring av allergener.

OBS! Pengarna tillbaka om du inte är nöjd Läs mer här.

Schampo från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Blueberry Cologne - 118 ml

Schampo från Espree

Se produkter inom Schampo från Espree.
Upp till 15% rabatt
Pyo Schampo - 200 ml

Schampo från Douxo

Se vad Douxo har inom Schampo.
ATOP 7® Mousse - 150 ml

Schampo från Dermoscent

Visa produkter inom Schampo från Dermoscent.
Allerderm Moist - 200 ml

Schampo från Virbac

Missa inga bra priser på Schampo från Virbac.
Aloe Vera Schampo för hund - 250 ml

Schampo från Trixie

Visa produkter inom Schampo från Trixie.
K9 Puppy Schampo - 2,7 l

Schampo från K9 Competition

Se produkter inom Schampo från K9 Competition.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023