Sidan innehåller annonslänkar

Aniocyn Sårspray 100 ml

Beställ Aniocyn Sårspray 100 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aniocyn Sårspray 100 ml inom kategorin Sårvård Förband.

Produktinformation

Aniocyn Sårspray 100 mlInsektsbett, klåda, bitsår och spruckna trampdynor kan snabbt bli till en smärtsam plåga. Aniocyn är en effektiv och skonsam sårtvätt som minskar risken för infektion och hjälper den naturliga läkningsprocessen.Aniocyn är en alkoholfri och vattenbaserad lösning för husdjur, avsedd för att rengöra och stödja läkningen av olika typer av sår på huden som bit-, riv- och skärsår och brännskador.

Den kan användas runt känsliga områden som ögon, mun, nos och öron, och utgör ingen fara om djuret skulle slicka i såret.Aniocyn avlägsnar effektivt bakterier, virus och svamp och bidrar till att såret luktar mindre. Det verksamma ämnet hypoklorsyra (HOCl) är samma substans som immunceller använder för att bekämpa infektioner.

Anicoyn innehåller inga tillsatser av konserveringsmedel och vare sig luktar eller svider.Rengör och stödjer den naturliga sårläkningen utan att irritera eller svida.Avlägsnar effektivt både bakterier, virus och svamp.Säker vid sårslickning och att använda runt ögon, öron, mun och nos.Fri från doft, alkohol, konserveringsmedel och antibiotika. Aniocyn är enkel att använda. Om behov finns, börja med att avlägsna eventuell päls från sårområdet.

Applicera Aniocyn direkt i och runt såret. Om förband krävs, dränk in förbandet med Aniocyn vid varje omläggning.

Sårvård Förband från andra varumärken

Trixie Första Hjälpen Kit

Sårvård Förband från Trixie

Se vad Trixie har inom Sårvård Förband.
Abilar VET Kådasalva (10 ml)

Sårvård Förband från Abilar VET

Här har vi samlat Sårvård Förband från Abilar VET.
Trikem Klorhexidinspray 200 ml

Sårvård Förband från Trikem

Utforska allt inom Sårvård Förband från Trikem.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023