Sidan innehåller annonslänkar

Aniocyn Sårspray 100 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aniocyn Sårspray 100 mlInsektsbett, klåda, bitsår och spruckna trampdynor kan snabbt bli till en smärtsam plåga. Aniocyn är en effektiv och skonsam sårtvätt som minskar risken för infektion och hjälper den naturliga läkningsprocessen.Aniocyn är en alkoholfri och vattenbaserad lösning för husdjur, avsedd för att rengöra och stödja läkningen av olika typer av sår på huden som bit-, riv- och skärsår och brännskador.

Den kan användas runt känsliga områden som ögon, mun, nos och öron, och utgör ingen fara om djuret skulle slicka i såret.Aniocyn avlägsnar effektivt bakterier, virus och svamp och bidrar till att såret luktar mindre. Det verksamma ämnet hypoklorsyra (HOCl) är samma substans som immunceller använder för att bekämpa infektioner.

Anicoyn innehåller inga tillsatser av konserveringsmedel och vare sig luktar eller svider.Rengör och stödjer den naturliga sårläkningen utan att irritera eller svida.Avlägsnar effektivt både bakterier, virus och svamp.Säker vid sårslickning och att använda runt ögon, öron, mun och nos.Fri från doft, alkohol, konserveringsmedel och antibiotika. Aniocyn är enkel att använda. Om behov finns, börja med att avlägsna eventuell päls från sårområdet.

Applicera Aniocyn direkt i och runt såret. Om förband krävs, dränk in förbandet med Aniocyn vid varje omläggning.

Sårvård Förband från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Trixie Första Hjälpen Kit

Sårvård Förband från Trixie

Missa inga bra priser på Sårvård Förband från Trixie.
Manuka Fill Sårsalva (14,2 g)

Sårvård Förband från Manuka Fill

Visa produkter inom Sårvård Förband från Manuka Fill.
Abilar VET Kådasalva (10 ml)

Sårvård Förband från Abilar VET

Se vad Abilar VET har inom Sårvård Förband.
Trikem Koksaltslösning 200 ml

Sårvård Förband från Trikem

Visa produkter inom Sårvård Förband från Trikem.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024