Sidan innehåller annonslänkar

Manukahonung - 25 g

Beställ Manukahonung - 25 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Manukahonung - 25 g inom kategorin Sårsalva.

Produktinformation

Activon är en antiseptisk och antiinflammatorisk salva för flera olika typer av sår. Det kan vara infekterade sår, operationssår, brännskador, djupa sår eller ytliga sår.

Detta är en sårsalva med 100% medicinsk steril Manukahonung. Salvan sänker pH-värdet i såret så att bakterier inte trivs, och den eliminerar även lukt från illaluktande sår.

Storlek 25 gram och hållbarheten är 90 dagar efter öppnad tub. Antiseptisk och antibakteriell Bibehåller sårets fuktiga sårläkningsmiljö Lågt pH-värde (3,2-4,5) skapar en sårläkningsmiljö där bakterier inte trivs Produkten är CE-märkt Rengör såret med vatten och tvål, alternativt använd koksalt NaCl Lägg Activon direkt på/i såret så att hela såret täcks.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Bozita Robur

Se alla produkter
Fällar

Fällar från Trixie

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från RuffWear

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från NAF

Se alla produkter