Sidan innehåller annonslänkar
NAF

Aloe Vera Spray Häst - 240 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vårdande och lugnande aloe vera spray som hjälper till att läka skrubbsår eller andra hudirritationer. Verkar kylande och klådastillande.

Perfekt att ha nära till hands.    Tävlingskarens 96 h. Vårdar, lugnar.

Smidig sprayflaska. Används vid små hudirritationer. .

Sårsalva från andra varumärken

NutralinX Wound Cream - 100 ml

Sårsalva från NAF

Visa produkter inom Sårsalva från NAF.
Zinksalva - 350 g

Sårsalva från Eclipse Biofarmab

Missa inga bra priser på Sårsalva från Eclipse Biofarmab.
Bepanthen® Kräm - 30 g

Sårsalva från Oriola

Visa produkter inom Sårsalva från Oriola.
Vetramil Spray - 20 ml

Sårsalva från Vetramil

Visa produkter inom Sårsalva från Vetramil.
Abilar® VET Kådasalva - 10 ml

Sårsalva från Repolar Pharmaceuticals

Utforska allt inom Sårsalva från Repolar Pharmaceuticals.
Intrasite Sårrengöring - 8 g

Sårsalva från Swevet

Visa produkter inom Sårsalva från Swevet.

Se gärna också

Inotyol®. Salva, Tub 30 g. - Tub, 30 g

Inotyol®. Salva, Tub 30 g är ett receptfritt läkemedel och en salva som används för att behandla lindrigare hudåkommor, inklusive skrubb- och skavsår, självsprickor, hudrodnad/irritation och vissa typer av eksem. Den används även för att lindra sveda och klåda vid hudirritation.   Salvan innehåller de aktiva substanserna ichtammol, zinkoxid och titandioxid som tillsammans har en mjukgörande och skyddande effekt på huden. Innan salvan appliceras bör det behandlade området rengöras och lufttorkas. Salvan ska inte användas om användaren är allergisk mot något av dess innehållsämnen, eller på vätskande och infekterade sår   Produktinformationen är endast avsedd som allmän information och ersätter inte individuell medicinsk eller veterinärmedicinsk rådgivning. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, det är dock inte en garanti på att all information är fullständig eller aktuell. Läs alltid bipackssedeln innan användning! Rådgör med legitimerad veterinär, läkare eller farmaceut inför ändamålsenligt användande av produkten. För mer information om läkemedlet läs vidare på fass.se.   Denna vara tillhandahålls av FirstVet Apotek Mjukgörande salva som används för att lindra hudåkommor. Ger en skyddande effekt. Läs bipackssedeln innan användning. Ichtammol 15 mg Zinkoxid 150 mg Titandioxid 50 mg Ullfett   Vitt vaselin   Flytande paraffin   Lavendelolja   Renat vatten   Läs alltid bipackssedeln innan användning! Läs doseringsinformation på förpackning eller medföljande bipackssedel.   Rengör och lufttorka före påstrykning av salvan. Påstrykes en till flera gånger dagligen. Kan täckas med kompress och gasbinda för att förhindra att kläderna fläckas ned. Annan användning enligt läkares anvisning. Rådfråga läkare eller apotekspersonal om du är osäker.   Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Används före det utgångsdatum som anges på förpackningen efter Utg. dat. Utgångsdatumet är den sista dagen i angiven månad. Läkemedlet ska inte kastas i avloppet eller bland hushållsavfall. Fråga på apoteket hur man gör med läkemedel som inte längre används. Dessa åtgärder är till för att skydda miljön.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024