Sidan innehåller annonslänkar

Aloe Vera Sårläkande Gel - 150 ml

Beställ Aloe Vera Sårläkande Gel - 150 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aloe Vera Sårläkande Gel - 150 ml inom kategorin Sårsalva.

Produktinformation

Aloe Vera sårsalva till häst. Aloe Vera är känt för sin återfukande egenskap och denna gel används på sår eller insektsbett.

Kan även användas vid massage. Produkten innehåller enbart ActivAloe som är en av den vanligaste aloe veran i produkter som testats och ger optimala förutsättningar för god sårläkning.  Återfuktande gel som återfuktar intensivt.

Innehåller enbart ActivAloe.  Ger optimala förutsättningar för sårläkning eller lindring av insektsbett. Aloe Vera   Används på alla typer av sår.

Kan användas upprepade gånger per dag. Kontakta alltid veterinär om du är osäker på sårskadans behandling.

Se gärna också

Manukahonung - 25 g

Activon är en antiseptisk och antiinflammatorisk salva för flera olika typer av sår. Det kan vara infekterade sår, operationssår, brännskador, djupa sår eller ytliga sår. Detta är en sårsalva med 100% medicinsk steril Manukahonung. Salvan sänker pH-värdet i såret så att bakterier inte trivs, och den eliminerar även lukt från illaluktande sår. Storlek 25 gram och hållbarheten är 90 dagar efter öppnad tub. Antiseptisk och antibakteriell Bibehåller sårets fuktiga sårläkningsmiljö Lågt pH-värde (3,2-4,5) skapar en sårläkningsmiljö där bakterier inte trivs Produkten är CE-märkt Rengör såret med vatten och tvål, alternativt använd koksalt NaCl Lägg Activon direkt på/i såret så att hela såret täcks. Lägg på regelbundet för att såret ska läka snabbare, och för att minska risken för infektioner i såret Man kan även använda Actilite viskosnät för ytliga sår och Activon Tulle för allvarligare/infekterade sår tillsammans med Activon manukahonungen Avsluta med att täcka över såret med en lämplig kompress/förband, och för att hålla det på plats kan en elastisk binda vara nödvändig Du hittar Actilite viskosnät här: Viskosnät Du hittar Activon Tulle viskoskompress här: Viskoskompress

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Sårsalva

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fodertillskott

Fodertillskott från Nextmune

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Rukka

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från FourFriends

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från Bam-bones

Se alla produkter