Sidan innehåller annonslänkar

Abilar® VET Kådasalva - 10 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Abilar® VET är en mångsidig och effektiv sårsalva som är speciellt framtagen för att behandla olika typer av hudskador och sår hos ditt djur. Salvan innehåller 10% kåda från gran som har samlats in i finska Lappland.

Denna naturliga ingrediens har visat sig vara effektiv för att lindra klåda och irritation samt främja sårläkning.   Salvan är utformad för att bilda en skyddande film på huden, vilket är särskilt användbart under fuktiga förhållanden.

Detta gör den idealisk för att behandla variga sår, tassar, trampdynor och andra områden som är utsatta för fukt. Filmen är hållbar och löses inte upp lätt, vilket ger en långvarig effekt.

En annan fördel med salvan är att den smakar kåda, vilket minskar djurets vilja att slicka på såret. Detta är viktigt eftersom djurets saliv kan fördröja eller till och med förhindra sårläkning.

  Produktinformationen är endast avsedd som allmän information och ersätter inte individuell medicinsk rådgivning eller veterinärmedicinsk rådgivning.    Denna vara tillhandahålls av FirstVet Apotek Lindrar klåda och irritation. Främjar sårläkning.

Skyddande film bildas över såret.  Ämne Mängd Vaselin   Flytande paraffin   Gran (Picea abies) kåda 10% Denaturerad alkohol   Mikrokristallin vax   Sorbitanoleat   Bivax   Hydrogenerad ricinolja   Stearinsyra   För bästa resultat, tvätta och torka sårområdet innan applicering. Salvan kan appliceras direkt på såret eller på en kompress.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sårsalva från andra varumärken

NutralinX Wound Cream - 100 ml

Sårsalva från NAF

Visa produkter inom Sårsalva från NAF.
Zinksalva - 350 g

Sårsalva från Eclipse Biofarmab

Missa inga bra priser på Sårsalva från Eclipse Biofarmab.
Bepanthen® Kräm - 30 g

Sårsalva från Oriola

Visa produkter inom Sårsalva från Oriola.
Vetramil Spray - 20 ml

Sårsalva från Vetramil

Visa produkter inom Sårsalva från Vetramil.
Abilar® VET Kådasalva - 10 ml

Sårsalva från Repolar Pharmaceuticals

Utforska allt inom Sårsalva från Repolar Pharmaceuticals.
Intrasite Sårrengöring - 8 g

Sårsalva från Swevet

Visa produkter inom Sårsalva från Swevet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024