Sidan innehåller annonslänkar

AntiSept - Flaska 100 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sårspray för mindre ytliga sår hos hundar, katter, kanin och gnagare. AntiSept innehåller klorhexidinglukonat som är effektiv mot bakterier och svamp.

Effektiv mot bakterier och svampar. Innehåller inte alkohol.

Vatten   Natriumacetat   Ättiksyra   Klorhexidinglukonat   Skrubbsår rengörs och sprayas dagligen tills de har läkt. Allvarligare och/eller infekterade sår och skador ska alltid undersökas av veterinär. .

Sårrengöring från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Actilite Viskosnät - 10 x 10 cm

Sårrengöring från Activon

Missa inga bra priser på Sårrengöring från Activon.
AntiSept - Flaska 100 ml

Sårrengöring från Dechra

Här har vi samlat Sårrengöring från Dechra.
Absorptionsförband - Grön

Sårrengöring från Swevet

Utforska allt inom Sårrengöring från Swevet.
Aloe Vera Sårspray - 200 ml

Sårrengöring från Eclipse Biofarmab

Utforska allt inom Sårrengöring från Eclipse Biofarmab.
Rengörande Koksaltlösning - 200 ml

Sårrengöring från Trikem

Se vad Trikem har inom Sårrengöring.
Descutan® Kutan Svamp,  4%. 50 x 15 ml - 50 x 15 ml

Sårrengöring från Fresenius Kabi

Här har vi samlat Sårrengöring från Fresenius Kabi.

Se gärna också

Alsolsprit VET 10 mg/ml - 1000 ml

Alsolsprit VET 10 mg/ml är en lösning avsedd för hudvård hos djur. Den kommer i en 1-litersflaska och kan användas för att behandla olika hudproblem som mugg, rasp, sårskador, eksem och insektsbett. Den kan även användas för att minska svullnader genom alsolomslag.   Alsolsprit har en sammandragande effekt, men verkar inte bakteriehämmande på samma sätt som t.ex klorhexidin vilket passar bra för omläggning av vätskande små sår och eksem, insektsbett och lätt klåda utan tecken på infektion (rodnad, värmeutveckling, pulserande ömhet och smärta tillsammans med svullnad). Preparatet verkar irriterande för slemhinnor och skall inte heller användas i ögonen.    Produktinformationen är endast avsedd som allmän information och ersätter inte individuell medicinsk rådgivning eller veterinärmedicinsk rådgivning. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, det är dock inte en garanti på att all information är fullständig eller aktuell.   Denna vara tillhandahålls av FirstVet Apotek Rengörande, kan mekaniskt skölja bort smuts, lera och andra ämnen. Milt Uttorkande. Sammandragande. Ämne Mängd Aluminiumacetotartrat   Denaturerad etanol   Ättiksyra   Vinsyra   Vatten   Läs alltid bipackssedeln innan användning! Läs doseringsinformation på förpackning eller medföljande bipackssedel.   Använd vid behov, en till flera gånger dagligen. Undvik kontakt med ögonen. Följ veterinärens anvisningar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024