Sidan innehåller annonslänkar

AntiSept - Flaska 100 ml

Beställ AntiSept - Flaska 100 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AntiSept - Flaska 100 ml inom kategorin Sårrengöring.

Produktinformation

Sårspray för mindre ytliga sår hos hundar, katter, kanin och gnagare. AntiSept innehåller klorhexidinglukonat som är effektiv mot bakterier och svamp.

Effektiv mot bakterier och svampar. Innehåller inte alkohol.

Vatten   Natriumacetat   Ättiksyra   Klorhexidinglukonat   Skrubbsår rengörs och sprayas dagligen tills de har läkt. Allvarligare och/eller infekterade sår och skador ska alltid undersökas av veterinär. .

Se gärna också

TrizChlor - Multirengöring - Flaska 118 ml

Tvättlösning med låg viskositet som innehåller klorhexidin. Produkten används för att behandla och infektioner orsakade av mikroorganismer. Klorhexidin har svamp- och bakteriehämmande egenskaper vilket bidrar till att dämpa inflammationssymtom som rodnad, klåda, värmeutveckling och svullnad.  Bakterie- och svamphämmande klorhexidin som aktiv ingrediens. Kan båda användas till öron och hudsår. Skonsam rengöring, svider inte på huden. Trizma® hydroklorid   Dinatrium-EDTA-dihydrat   Trometamin   Klorhexidinglukonat 0,15% Följ din veterinärs råd och instruktioner. Din hund/katt har ordinerats behandling med en utvald produkt av sin veterinär. Valet av produkter baseras på syftet med behandlingen, vilket exempelvis kan vara att motverka bakterie- och jästsvampsöverväxt, att återfukta huden och/eller att lindra klåda.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Sårrengöring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktivering

Aktivering från Nina Ottosson

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Show Dog

Se alla produkter
Flytvästar

Flytvästar från Baltic

Se alla produkter
Parasiter

Parasiter från SVA

Se alla produkter