Sidan innehåller annonslänkar

Alsolsprit VET 10 mg/ml - 1000 ml

Jämför produkt Alsolsprit VET 10 mg/ml - 1000 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alsolsprit VET 10 mg/ml - 1000 ml i kategorin Sårrengöring här hos oss.

Produktinformation

Alsolsprit VET 10 mg/ml är en lösning avsedd för hudvård hos djur. Den kommer i en 1-litersflaska och kan användas för att behandla olika hudproblem som mugg, rasp, sårskador, eksem och insektsbett.

Den kan även användas för att minska svullnader genom alsolomslag.   Alsolsprit har en sammandragande effekt, men verkar inte bakteriehämmande på samma sätt som t.ex klorhexidin vilket passar bra för omläggning av vätskande små sår och eksem, insektsbett och lätt klåda utan tecken på infektion (rodnad, värmeutveckling, pulserande ömhet och smärta tillsammans med svullnad).

Preparatet verkar irriterande för slemhinnor och skall inte heller användas i ögonen.    Produktinformationen är endast avsedd som allmän information och ersätter inte individuell medicinsk rådgivning eller veterinärmedicinsk rådgivning. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, det är dock inte en garanti på att all information är fullständig eller aktuell.

  Denna vara tillhandahålls av FirstVet Apotek Rengörande, kan mekaniskt skölja bort smuts, lera och andra ämnen. Milt Uttorkande.

Sammandragande. Ämne Mängd Aluminiumacetotartrat   Denaturerad etanol   Ättiksyra   Vinsyra   Vatten   Läs alltid bipackssedeln innan användning! Läs doseringsinformation på förpackning eller medföljande bipackssedel

  Använd vid behov, en till flera gånger dagligen. Undvik kontakt med ögonen.

Sårrengöring från andra varumärken

AntiSept - Flaska 100 ml

Sårrengöring från Dechra

Här har vi samlat Sårrengöring från Dechra.
Absorptionsförband - Grön

Sårrengöring från Swevet

Utforska allt inom Sårrengöring från Swevet.
Aloe Vera Sårspray - 200 ml

Sårrengöring från Eclipse Biofarmab

Utforska allt inom Sårrengöring från Eclipse Biofarmab.
Actilite Viskosnät - 5 x 5 cm

Sårrengöring från Activon

Se produkter inom Sårrengöring från Activon.
Descutan® Kutan Svamp,  4%. 50 x 15 ml - 50 x 15 ml

Sårrengöring från Fresenius Kabi

Här har vi samlat Sårrengöring från Fresenius Kabi.
Vetericyn+ Hot Spot Antimicrobial Spray - 237 ml

Sårrengöring från PiaPharma

Se vad PiaPharma har inom Sårrengöring.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023