Sidan innehåller annonslänkar

Aloe Vera Sårspray - 200 ml

Jämför produkt Aloe Vera Sårspray - 200 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aloe Vera Sårspray - 200 ml i kategorin Sårrengöring här hos oss.

Produktinformation

Aloe Vera Sårspray till häst. Aloe Vera är känt för sin återfukande egenskap och används i denna rengörande spray på sår och insektsbett för att ge goda förutsättningar för sårläkning.

Produkten innehåller enbart ActivAloe som är en av den vanligaste aloe veran i produkter som testats.  Återfuktande sårspray som samtidigt rengör. Innehåller enbart ActivAloe.  Ger optimala förutsättningar för sårläkning eller lindring av insektsbett.

Aloe Vera   Används på alla typer av sår. Kan användas upprepade gånger per dag.

Se gärna också

Vetericyn+ Hot Spot Antimicrobial Spray - 237 ml

En vattenbaserad antiseptisk sårspray för långtidsbehandling av skadad eller kliande hud, sårvård och vid allergiska hudproblem. Sårsprayen har en antimikrobiell effekt som ger en lugnande effekt på röd och irriterad hud. Den är lätt att använda och irriterar eller svider inte, utan kan användas på alla djur, oavsett ålder.   Vetericyn-produkterna innehåller hypoklorsyra som är mycket effektiv för behanndling av bakterier, svamp, jäst och vissa virus. Hypoklorsyra bildas naturligt av kroppens immunförsvar på neutrofila granulocyter. Lugnar röd och irriterad hud. Passar alla djur. Ingen karenstid. Hypokloritsyra 0,010% NaHCO3   Vatten   NaOCl   Fosfater   Na2SO4   Rengör den berörda ytan från synligt smuts och klipp pälsen om det behövs. Spraya direkt på det affekterade området 2-3 gånger per dag eller enligt veterinärens anvisning. Om bandage behövs, genomfukta kompress med sårgel vid varje omläggning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Sårrengöring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundhalsband

Hundhalsband från Cloud7

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Brit Care

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från RuffWear

Se alla produkter
Hundreflexer

Hundreflexer från Trixie

Se alla produkter