Sidan innehåller annonslänkar

NERF Dog Nitro Blitz Rep

Beställ NERF Dog Nitro Blitz Rep på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten NERF Dog Nitro Blitz Rep inom kategorin Repleksaker.

Produktinformation

NERF Dog Nitro Blitz RepFör hundar som älskar att busa krävs det tåliga hundleksaker. Detta rep för hundar lämpar sig för riktigt vilda lekar och håller din hund stimulerad i timmar tack vare en inbyggd squeaker.

Det färgglada repet är försett med TPR-gummi längst ut, som ger ifrån sig pipljud när hunden tuggar i den. Hundleksaken är vattentålig och tål dessutom alla typer av väder.

Se gärna också

Little&Bigger Recycled Cotton Repstock Blå (15 cm)

Repleksaker finns i de flesta hundars hem och älskas av de flesta!Denna mångsidiga leksak är slitstark och brukar uppskattas i de flesta hundhem.Repleksaker är perfekta för hunden att gnaga och tugga på, apportera eller att öva tricks med. Låt hunden hålla repstocken och sedan på ditt kommando 'loss'. Det finns många användningsområden1Denna repstock är tillverkad av återvunnen bomull och har en fin blåfärg.Finns i två längder: 15 cm och 24 cmMaterial: 100% återvunnen bomullKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Monster Pet Food

Se alla produkter
Selar

Selar från Trixie

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Metizo

Se alla produkter
Burar och Väskor

Burar och Väskor från Trixie

Se alla produkter