Sidan innehåller annonslänkar

Massiv gummiboll med snöre - S

Jämför produkt Massiv gummiboll med snöre - S online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Massiv gummiboll med snöre - S i kategorin Repleksaker här hos oss.

Produktinformation

Traditionell gummiboll i hög kvalitet med snöre.Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!   OBS! Bollen finns i olika färger och varianter, med eller utan pluppar, och du kan själv inte välja modell/färg vid beställning

En av dessa varianter skickas med din order, det är bara storleken som du kan välja mellan. Mått S     Snöre 41 cm, Boll 5 cm.

M    Snöre 35 cm, Boll 6 cm. L     Snöre 35 cm, Boll 8 cm.

Se gärna också

Little&Bigger Tuggo Boll med Rep Röd (10 cm)

Little&Bigger Tuggo Boll med Rep RödMed denna superintressant boll kan din hund leka själv, med sina hundkompisar eller med dig. Tuggo-bollen är gjord av ett extra hållbart material vilket gör det utmärkt för dragkamp. Du kan justera bollens rep som är tillverkad av ett organiskt material.Du kan enkelt justera bollens vikt genom att fylla den med vatten, sand eller grus. Olika typer av grus gör att Tuggo-bollen låter på olika sätt.  För ännu mer spännande lek kan du kasta Tuggo i vattnet och den kommer att flyta om den är tom.Little&Bigger Tuggo Boll med Rep Röd finns i två storlekar för att passa de flesta hundar:10 cm25 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Aveo

Se alla produkter
Kastleksaker

Kastleksaker från Cerda

Se alla produkter
Kattmynta

Kattmynta från Yeowww

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Brit Care

Se alla produkter