Little&Bigger QuirkyX-mas Korvgirlang med Rep

Beställ Little&Bigger QuirkyX-mas Korvgirlang med Rep på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger QuirkyX-mas Korvgirlang med Rep inom kategorin Repleksaker.

Produktinformation

Little&Bigger QuirkyX-mas Korvgirlang med RepHär är en superskojig repleksak till din vovve! På det här repet hänger små söta prinskorvar som piper när hunden biter på den.Den här roliga leksaken kan du och din hund busa med tillsammans eftersom det är en perfekt dragleksak också.Storlek60 cm långt rep10 cm lång korvarKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Repleksaker från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Little&Bigger Organic Cotton Repleksak Limegrön 20 cm

Repleksaker från Little&Bigger

Utforska allt inom Repleksaker från Little&Bigger.
Upp till 30% rabatt
For FAN Pets Iron Man Repleksak

Repleksaker från For FAN Pets

Utforska allt inom Repleksaker från For FAN Pets.
Upp till 15% rabatt
Bark-a-Boo Unicorns 4-ever Repdrake

Repleksaker från Bark-a-Boo

Missa inga bra priser på Repleksaker från Bark-a-Boo.
Upp till 20% rabatt
Transparent boll med rep

Repleksaker från Aveo

Missa inga bra priser på Repleksaker från Aveo.
Trixie Kamprep med Ljud 48 cm

Repleksaker från Trixie

Visa produkter inom Repleksaker från Trixie.
Be Nordic Repboll med Handtag (L)

Repleksaker från Be Nordic

Visa produkter inom Repleksaker från Be Nordic.

Se gärna också

Foamball med rep - Medium

Foamball är en hård skumboll med ett kraftigt rep som även går att använda i vatten då den flyter. Bollen är tillverkad av mycket hållbart skumgummi med bra studs och har en jämn täckyta för att minska risken för att hunden tuggar sönder bollen. Ett perfekt alternativ för tuffa lekar!Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Produkten erbjuds i följande storlekar: Medium   7 cm. Large     10 cm. Aktiverar din hund. Stärker relationen du har till din hund. Kan användas både till att kastas på land och i vatten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023