Magic Blue Luftrenare Kattlådor - Refill

Jämför produkt Magic Blue Luftrenare Kattlådor - Refill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Magic Blue Luftrenare Kattlådor - Refill i kategorin Rengöring och Städ här hos oss.

Produktinformation

Magic Blue är en luftrenare för kattlådor som reducerar ammoniak och annan dålig lukt. Produkten absorberar upp till 80% av ammoniak och upp till 50% av andra dåliga lukter, beroende på kattens diet.

Den är säker, giftfri och oparfymerad men absorberar farliga ammoniakgaser 25 gånger effektivare än kolbaserade filter. Du fäster den enkelt i taket på kattlådan.

  Produkten erbjuds i två varianter Start-set Hållare i plast samt två filterkuddar som räcker i en månad. Refill Förpackning med endast filterkuddar.

Räcker i 3 månader. Kraftfull luktrenare.

Produktbeskrivning

En luftrenare är en apparat som används för att rena luften inomhus genom att filtrera bort partiklar och föroreningar som kan orsaka hälsoproblem.

Fördelar med luftrenare

  • Minskar allergener i luften, vilket kan hjälpa personer med allergier att andas lättare
  • Filtrerar bort partiklar som damm, pollen och rök vilket bidrar till en renare luft
  • Kan minska spridningen av virus och bakterier, vilket kan bidra till en bättre hälsa
  • Hjälper till att minska lukt från matlagning, rökning och husdjur
  • Kan bidra till att förbättra sömnen genom att minska allergener och andra partiklar som kan störa andningen
  • Kan bidra till att förbättra astmasymtom genom att filtrera bort irriterande ämnen i luften
  • Kan hjälpa till att minska luftfuktigheten genom att filtrera bort fukt från luften

Se gärna också

Allergone spray för kvalster - 400 ml

Allergone är en effektiv spray som neutraliserar allergener som finns i kvalster och dammallergener, vilket lindrar allergisymptom.   Allergone är skapad runt två viktiga egenskaper. 1, Allergone innehåller en vätska med mikrokapslar som är fyllda med olika ämnen som ändrar den kemiska strukturen hos de allergenpartiklar som produceras av kvalster. 2, Allergone klumpar ihop dammallergener till större partiklar. Då flyger de inte längre runt i luften utan går lätt att städa bort.  Lindrar allergi. Neutraliserar allergener. Kolloidal kiseldioxid   Bensylbensoat   Hypromellos   Isopropylmyristat   Citronsyra   Poly(vinylalkohol)   Rekommenderad användning Spraya Allergone på ställen där det sannolikt finns mycket husdammskvalster, t ex: mattor, hundsängar, madrasser, stoppade möbler, mjuka leksaker och gardiner. Allergone ger skydd i upp till 5 månader efter sprayning tack vare en Slow Release-teknologi som kontrollerar frisättningen av de aktiva komponenterna.   Ta bort madrasskydd, påslakan och örngott. Skaka behållaren före användning. För att aktivera sprayfunktionen, tryck in handtaget 3 gånger. Spraya föremålen på ca 30 cm avstånd och för behållaren fram och tillbaka. Spraya båda sidor för att åstadkomma kontinuerlig sprayning, tryck in och släpp handtaget i en jämn rytm. Vädra rummet efter användning. Ytor som blivit sprayade kan användas efter 1 timme, då produkten har torkat. Dammsug inte sprayade ytor förrän tidigast 3 dagar efter applikation. Tvätt avlägsnar produkten från sprayade ytor. Efter tvätt rekommenderas därför att produkten sprayas på igen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Iams

Se alla produkter
Täcken

Täcken från Back on Track

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Svenska Djurapoteket

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från AlgGutten

Se alla produkter