Rädsla och Stress

1 Produkter
Artiklar från Rädsla och Stress finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Rädsla och Stress. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Rädsla och Stress

Hitta produkter inom kategorin Rädsla och Stress till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rädsla och Stress.

Rädsla är en känsla som man känner vid hot eller riskfyllda situationer, både äkta och inbillade. Rädsla kan också förklaras som ett extremt ogillande av situationer, tillstånd, saker, människor och liknande, till exempel mörkerrädsla och rädslan att bli utsatt för brott. Rädsla varierar kraftigt från person till person, och kan sträcka sig från en mild känsla av oro till extrem rädsla, kallad paranoia, skräck eller fobi. Rädsla är ett fenomen från en beteendemodifikation, men fenomenet kan förklaras utan att rädsla kopplas till det. Att helt enkelt avvisa sin rädsla får ofta inte avsedd effekt. Man kan lära sig att bli rädd för saker, och detta är kopplat till det emotionella centret i hjärnan. Rädsla är en fundamental instinkt med koppling till neuronerna i amygdala i hjärnan. Hos människor aktiveras rädslan av det sympatiska nervsystemet ("flykt eller kamp") då man möter en överlägsen fiende. Det sympatiska nervsystemet stimulerar då binjuremärgen att släppa ut adrenalin i kroppen så att man kan springa snabbare än annars. Om det skulle misslyckas, som till exempel att man blir tillfångatagen och kan inte fly, så kan rädslan omvandlas till ilska så att man kan försvara sig och ändå överleva.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Adaptil Calm Home Refill - 48 ml