Sidan innehåller annonslänkar

And i plysch - M

Beställ And i plysch - M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten And i plysch - M inom kategorin Plyschleksaker.

Produktinformation

Verklighetstrogen and med ljud i färgerna grönt/brunt/grått. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen.

Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Mått M     20 cm L     35 cm.

Aktiverar din hund. Stärker relationen du har till din hund. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Plyschleksaker från andra varumärken

Tomte & ben

Plyschleksaker från Trixie

Missa inga bra priser på Plyschleksaker från Trixie.
And i plysch - L

Plyschleksaker från Aveo

Visa produkter inom Plyschleksaker från Aveo.
Xtreme Seamz Animals - Bull

Plyschleksaker från Outward Hound

Se vad Outward Hound har inom Plyschleksaker.

Se gärna också

Frusna Pingvinen Jessica - Pingvinen Jessica

Frusna Pingvinen Jessica är en charmig och hållbar hundleksak som är perfekt för ditt husdjur. Den är tillverkad av återvunnen plysch (polyester), vilket gör den till ett miljövänligt val. Denna speciella leksak är inspirerad av vår kollega Jessica som är känd för sin genuina vänlighet. Jessica är inte bara en ljuspunkt på vårt kontor, men hon har också en passion för att sticka varma kläder åt både frusna husdjur och människor.   Produkten mäter 24 cm.  Miljömässigt hållbar.  Högkvalitativ (återvunnen) plysch gör den mjuk och behaglig. Inspirerad av vår kollega Jessica.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023