Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Latex Sittande Höna

Jämför produkt Little&Bigger Latex Sittande Höna online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Latex Sittande Höna i kategorin Pipleksaker här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperHöna i latex som är 19 cm stor med pipljud. Leksaken passar perfekt för att ta med sig på inomhus lekar såsom utelek. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Pipleksaker från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
KONG Wubba Friend (XL)

Pipleksaker från KONG

Missa inga bra priser på Pipleksaker från KONG.
Upp till 30% rabatt
Bark-a-Boo Tufflove Koala (32 cm)

Pipleksaker från Bark-a-Boo

Utforska allt inom Pipleksaker från Bark-a-Boo.
Upp till 36% rabatt
Leksak Ultraljud Sovande Kanin - Sovande kanin

Pipleksaker från Sporzoo

Se produkter inom Pipleksaker från Sporzoo.
Upp till 20% rabatt
Elefant i plysch

Pipleksaker från Aveo

Se produkter inom Pipleksaker från Aveo.
Dog Toy Pink Cat - Rosa

Pipleksaker från Petcare

Se produkter inom Pipleksaker från Petcare.
Grinz Fluffy Pupz - Blå

Pipleksaker från Rogz

Här har vi samlat Pipleksaker från Rogz.

Se gärna också

Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun

Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun - Hundleksak med ljudLittle&Bigger HappyPoop med Ljud Brun är den perfekta hundleksaken för att underhålla din fyrbenta vän.Denna leksak är inspirerad av den välkända bajs emojin och är tillverkad för att ge din hund timmar av rolig och spännande lek. När din hund biter eller slänger leksaken på golvet, ger den ifrån sig ett lustigt pruttljud.Hundleksaken är 13 cm och passar både stora och små hundar. Dessutom är batterierna (3 st AG13) som leksaken kräver inkluderade.Viktigt att tänka på är att vissa hundar är starkare än andra och kan vara mer vilda när de leker. Det är därför viktigt att övervaka din hund när den leker och ta bort leksaken om den mot förmodan går sönder. Ge din hund en leksak som både är rolig och underhållande med Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun!Överblick Little&Bigger HappyPoop med Ljud Brun13 cmHundleksak med ljud3 st AG13-batterier ingår

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023