Sidan innehåller annonslänkar

Adult Lifetime Super Fine - 450 g


Beställ Adult Lifetime Super Fine - 450 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adult Lifetime Super Fine - 450 g inom kategorin Pellets.

Produktinformation

Harrison’s bird Foods Adult Lifetime Super Fine är ett pelletsfoder som lämpar sig till friska fåglar som har ett normalt näringsbehov. Fodret är anpassat både i innehållet och pelletsstorleken för små fåglar som t.ex.

undulater, parakiter och kanariefågel.    Fågelmaten är framtagen av veterinärer och fågelspecialister, innehåller inte några tillsatta färg-, konserverings- eller smakämnen och är testat för att säkra att de inte innehåller några patogena bakterier för att garantera en säker konsumtion för fåglar. Pelletsfoder för friska fåglar med normalt näringsbehov.

Anpassat för små fåglar. Innehåller inte några tillsatta färg-, konserverings- eller smakämnen Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Från kunskapsbanken

Amigo

Amigo kan syfta på: Amigo (företag) – en tysk speltillverkare Amigo (label) – en label inom skivbolaget Cosmos Music Group Amigo (TV-program) – en svensk frågesport för barn som började sändas i SVT 2005 Amigo 23 – en svensk segelbåtstyp

Bird

Bird kan avse: Bird – smeknamn för en amerikansk altsaxofonist och kompositör, se Charlie Parker