Sidan innehåller annonslänkar

Adult Lifetime Fine - 450 g


Jämför produkt Adult Lifetime Fine - 450 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adult Lifetime Fine - 450 g i kategorin Pellets här hos oss.

Produktinformation

Harrison’s bird Foods Adult Lifetime Fine är ett pelletsfoder som lämpar sig till friska fåglar som har ett normalt näringsbehov. Fodret är anpassat både i innehållet och pelletsstorleken för mellanstora fåglar som t.ex.

nymfkakaduor, parakiter och dvärgpapegojor.    Fågelmaten är framtagen av veterinärer och fågelspecialister, innehåller inte några tillsatta färg-, konserverings- eller smakämnen och är testat för att säkra att de inte innehåller några patogena bakterier för att garantera en säker konsumtion för fåglar. Pelletsfoder för friska fåglar med normalt näringsbehov.

Anpassat för mellanstora fåglar. Innehåller inte några tillsatta färg-, konserverings- eller smakämnen Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Från kunskapsbanken

Amigo

Amigo kan syfta på: Amigo (företag) – en tysk speltillverkare Amigo (label) – en label inom skivbolaget Cosmos Music Group Amigo (TV-program) – en svensk frågesport för barn som började sändas i SVT 2005 Amigo 23 – en svensk segelbåtstyp

Bird

Bird kan avse: Bird – smeknamn för en amerikansk altsaxofonist och kompositör, se Charlie Parker