SVA

Avföringsprov Giardia och Cryptosporidium katt - Giardia och Cryptosporidium

Jämför produkt Avföringsprov Giardia och Cryptosporidium katt - Giardia och Cryptosporidium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Avföringsprov Giardia och Cryptosporidium katt - Giardia och Cryptosporidium i kategorin Parasiter här hos oss.

Produktinformation

Kit innehållande allt du behöver för att enkelt skicka iväg ett avföringsprov från din katt.Analysen avser specifikt förekomst/icke förekomst av parasiterna Giardia, Cryptosporidium. Analys utförs av SVA -Statens veterinärmedicinska anstalt.

  Varför välja SVA"s parasitlaboratorium? SVA bedriver Nordens största och äldsta veterinärmedicinska laboratorium samt är Sveriges enda nationella referenslaboratorium för parasiter. All personal som arbetar på SVA har hög kompetens inom diagnostik och alla analysresultat granskas av veterinärer som disputerat inom parasitologi.

Tack vare att SVA får ditt prov kan vi övervaka sjukdomsläget och resistens hos svenska djur. Tillsammans bygger vi den expertis som kan ge dig och Sveriges alla veterinärer och djurhållare råd baserade på just svenska förhållanden.

Färsk träck/avföring tas 3 dagar i följd, lägg varje prov i separat plastpåse som försluts ordentligt med knut. Totalt behövs minst 3–4 matskedar, undvik att få med kattsand! Lägg sedan de 3 proven i ytterligare plastpåse tillsammans med det absorberande materialet (trelagersprincipen)

Förslut påsen ordentligt med knut. Fyll i remissen, lägg den tillsammans med provet i svarskuvertet och skicka till SVA med posten.

Skicka helst prov i början av veckan. Provet kan dock förvaras i kylskåpstemperatur över ett veckoslut.

Parasiter från andra varumärken

Provtagning Ringorm för Hund - Ringorm

Parasiter från SVA

Visa produkter inom Parasiter från SVA.
Banminth® vet. Oral pasta 2,2%, för Hund - 24 g tub

Parasiter från Pharmaxin

Här har vi samlat Parasiter från Pharmaxin.
Axilur® vet. Tablett 500 g, för Hundar - 1 x 10 st/frp

Parasiter från MSD

Visa produkter inom Parasiter från MSD.
AdTab. 450 mg, tuggtabletter för hund (> 11–22 kg) - 3 st, tuggtablett

Parasiter från Elanco Denmark

Se produkter inom Parasiter från Elanco Denmark.
Vectra 3D för Hund. Spot-On Lösning, > 40 kg. - Pipett, 3 st (3 x 8 ml)

Parasiter från CEVA Animal Health AB

Missa inga bra priser på Parasiter från CEVA Animal Health AB.
Frontect Spot-On Lösning Hund L 270,4 mg/2019,2 mg  3 x 4 ml - 3 x 4

Parasiter från Boehringer Ingelheim

Utforska allt inom Parasiter från Boehringer Ingelheim.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023