Sidan innehåller annonslänkar
SVA

Artbestämning av parasit - Artbestämning

Jämför produkt Artbestämning av parasit - Artbestämning online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Artbestämning av parasit - Artbestämning i kategorin Parasiter här hos oss.

Produktinformation

Om man hittat ett kryp på sitt djur kan det vara bra att ta reda på vad det är för sort, för att veta vilken behandling som kan krävas och kunna vidta eventuella åtgärder i miljön. Vanliga kryp kan vara t.

ex fästingar, loppor, löss Analys utförs av SVA -Statens Veterinärmedicinska Anstalt.   Varför välja SVA"s parasitlaboratorium? SVA bedriver Nordens största och äldsta veterinärmedicinska laboratorium samt är Sveriges enda nationella referenslaboratorium för parasiter.

All personal som arbetar på SVA har hög kompetens inom diagnostik och alla analysresultat granskas av veterinärer som disputerat inom parasitologi. Tack vare att SVA får ditt prov kan vi övervaka sjukdomsläget och resistens hos svenska djur.

Tillsammans bygger vi den expertis som kan ge dig och Sveriges alla veterinärer och djurhållare råd baserade på just svenska förhållanden. Lägg krypet, gärna flera exemplar, i ett rör/plastpåse.

Använd inte tejp för att fånga kryp, lätt fuktat papper kan vara till hjälp. Lägg sedan röret/plastpåsen i ytterligare plastpåse förslut ordentligt med knut.

Fyll i remissen, lägg den tillsammans med provet i svarskuvertet och skicka till SVA med posten. Skicka helst prov i början av veckan.

Provet kan dock förvaras i kylskåpstemperatur över ett veckoslut. Provsvar skickas via e-post efter 1-3 arbetsdagar. .

Se även andra produkter från Parasiter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaningodis

Kaningodis från Oxbow

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Flexadin

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från RuffWear

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från FourFriends

Se alla produkter