SVA

Artbestämning av kryp gnagare - Artbestämning

Jämför produkt Artbestämning av kryp gnagare - Artbestämning online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Artbestämning av kryp gnagare - Artbestämning i kategorin Parasiter här hos oss.

Produktinformation

Kit innehållande allt du behöver för att enkelt skicka iväg ett kryp för artbestämning. Om man hittat ett kryp på sitt djur kan det vara bra att ta reda på vad det är för sort, för att veta vilken behandling som kan krävas och kunna vidta eventuella åtgärder i miljön.

Vanliga kryp kan vara t. ex fästingar, loppor, löss.

Artbestämning utförs av SVA -Statens veterinärmedicinska anstalt.   Varför välja SVA"s parasitlaboratorium? SVA bedriver Nordens största och äldsta veterinärmedicinska laboratorium samt är Sveriges enda nationella referenslaboratorium för parasiter.

All personal som arbetar på SVA har hög kompetens inom diagnostik och alla analysresultat granskas av veterinärer som disputerat inom parasitologi. Tack vare att SVA får ditt prov kan vi övervaka sjukdomsläget och resistens hos svenska djur.

Tillsammans bygger vi den expertis som kan ge dig och Sveriges alla veterinärer och djurhållare råd baserade på just svenska förhållanden. Lägg krypet, gärna flera exemplar, i ett rör/plastpåse.

Använd inte tejp för att fånga kryp, lätt fuktat papper kan vara till hjälp. Lägg sedan röret/plastpåsen i ytterligare plastpåse förslut ordentligt med knut.

Fyll i remissen, lägg den tillsammans med provet i svarskuvertet och skicka till SVA med posten.   Skicka helst prov i början av veckan.

Provet kan dock förvaras i kylskåpstemperatur över ett veckoslut. Provsvar skickas via e-post efter 1-3 arbetsdagar. .

Se även andra produkter från Parasiter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Trixie

Se alla produkter
Lugnande till katt

Lugnande till katt från Feliway

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från Smoofl

Se alla produkter
Öronvård

Öronvård från Nextmune

Se alla produkter