Active Canis Löplina 30 meter

Jämför produkt Active Canis Löplina 30 meter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Active Canis Löplina 30 meter i kategorin Övriga hundtillbehör här hos oss.

Produktinformation

Ge din hund frihet att röra sig med Active Canis Löplina 30 mActive Canis Löplina, 30 m, är den perfekta lösningen för hundägare som vill ge sin hund frihet att springa och utforska, utan att behöva oroa sig för att hunden springer bort.Den 30 m långa löplinan levereras som ett komplett kit med en kraftig fjäder och en löpare på 3 meter. Löplinan är lämplig för hundar upp till 56 kg och tål alla typer av väder tack vare dess vinylklädda och galvaniserade yta.Det medföljer även rejäla fästen för att säkert och enkelt kunna använda löplinan.Överblick - Active Canis Löplina, 30 m30 m löplina för hundarTål alla typer av väder tack vare vinylklädd och galvaniserad linaPerfekt för hundar upp till 56 kg .

Se gärna också

Trixie Tjuderkrok

Se till att din hund kan vara fri men ändå inte rymma med en tjuderkrokEn del hundar tenderar att smita iväg på egna äventyr om de är lösa, vill du fortfarande att din hund ska få känslan av att ströva fritt men inte kunna smita? Då är en tjuderkrok en bra lösning. Genom att skruva ner tjuderkroken i marken och sedan koppla en löplina till den och sedan fästa din hund så kan din hund ströva fritt i trädgården, om än begränsat. En tjuderkrok är mångas räddning för lata härliga dagar i trädgården tillsammans med sin hund.Att tänka på när du har din hund bunden i en tjuderkrokLämna aldrig hunden ensam när den sitter fast i en tjuderkrok, ha alltid hunden under uppsikt.Se till att hunden har en lång löplina som gör att den kan gå omkring, men inte trassla in sig.Se till att fästa löplinan i ett bekvämt halsband som sitter mjukt mot hundens hals.Hunden ska ha möjlighet att ligga ner på en bekväm plats och också kunna uppsöka väderskydd och skugga. Din hund ska alltid ha fri tillgång till vatten.En tjuderkrok är en tillfällig lösning för en kortare period och inte ett permanent lösning, enligt lag får en hund sammanlagt vara tillfälligt bunden max två timmar per dygn enligt Jordbruksverket.Märker du att din hund inte trivs att sitta i en tjuderkrok så släpp din hund och försök hitta en annan lösning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023